‹ Terug naar het overzicht

Hij is een rots, Hij staat voor recht; alles wat Hij doet is volmaakt. Trouw is God, rechtvaardig en zuiver, in Hem is geen spoor van kwaad. (Deut.32:4)

Het is bijna 12,5 jaar geleden dat Daniel en Marlies elkaar leerden kennen op een reis van King’s Kids, van JmeO! Ik kon het niet geloven, mijn broer was verliefd!! En nu, na 12,5 jaar zijn ze dat nog steeds!! In de tussentijd is er ontzettend veel gebeurd. Hoge Ups en diepe Downs. Tranen met tuiten heb ik gehuild toen ze vertrokken naar Kenia. Vreugdetranen toen ik hoorde dat ik voor het eerst tante werd. Ontroering toen ik hun werk zag en het team ontmoette tijdens een bezoek in Kenia. Tranen van het lachen rolden over mijn wangen tijdens het spelen met de kids of tijdens gezellige familieavondjes. In al die jaren ben ik er getuige van geweest dat bovenstaande tekst waar is en heb ik dit gezien in hun leven.

Er is zo veel te vertellen dat we daarom samen met het bestuur van iEnable besloten hebben een Hoogteijling Happiness te organiseren. Een officiële uitnodiging volgt nog, maar alvast wel een vooraankondiging om de datum, zaterdag 9 juni, alvast in je agenda te zetten.

Harmke Hoogteijling