‹ Terug naar het overzicht

Ik (Daniel) ben zojuist in Nederland geweest en ben bemoedigd door wat God gedaan heeft en de mensen die ik ontmoet heb. Eerst op Soul Survivor. Het was heerlijk om God te zien werken onder de jongeren.

Voor mij komt het echte Soul Surivor gevoel naar boven als we in tijden van ministry zijn en Gods Geest werkt en overal jongeren God ontmoeten en verlangen naar Hem en we Hem aanbidden en niet meer kunnen stoppen.

Veel jongeren zijn genezen en hebben een doorbraak meegemaakt in hun relatie met God. Zo’n voorrecht om erbij te kunnen zijn.

In de dagen erna was ik betrokken bij wat God aan het doen was bij TRIN. Nu al bijna 3 weken worden er elke avond samenkomsten gehouden in Harderwijk en er is een echte honger naar meer van God. En meer komt.

Het was zo bemoedigend om nieuwe honger en verwachting te proeven in Nederland.

Op dit moment ben ik in Istanbul, Turkije met een team van IHOP.  Dit is de stad waarin ik geboren ben . Het voelt goed om samen te bidden voor doorbraak in deze stad en in dit land.

Terwijl ik hier ben en mijn gezin in Kenia mis gaat mijn hart ook uit naar Congo. Er is zoveel nood daar en de situatie is de laatste tijd weer verslechtert. Ik bid voor een mogelijkheid om snel terug te gaan naar Congo.

‘Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft’. (Rom 12:15)